Για την πλοήγηση


Επικοινωνία


ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΧΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ MD MMAHUS MSc - Ειδικός Ιατρός Γενικής -  Οικογενειακής Ιατρικής 

Ιατρός Γενικής - Οικογενειακής Ιατρικής , με έδρα στο Ίλιον , κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων σε management και διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας ( CNAM - FRANCE ) και σε διεθνή ιατρική και διαχείριση κρίσεων υγείας ( ιατρική σχολή εθνικού καποδιστριακού πανεπιστήμιου Αθηνών ) . Επίσης πολλαπλών μεταπτυχιακών εξειδικεύσεων στο χώρο των επειγόντων ( BLS/AED, ALS, ATLS, PHTLS, APLS, FCCS, Ε.Π.Ι. (ΕΚΑΒ) ) , της καταδυτικής – υπερβαρικής ιατρικής ( 8ο σχολείο καταδυτικής ιατρικής του Ν.Ν.Α . ) και της μελισσοθεραπείας.

τ. ιατρός Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας άγιος Παντελεήμων , Ευρωκλινικής παίδων και ΕΚΑΒ Αθηνών.

Είναι ενεργό επιστημονικό μέλος της ΕΛ.Ε.ΓΕ.Ι.Α. , της WONCA EUROPE , της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ , της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ και ΙΑΤΡΙΚΗΣ των ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ , της ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ. , του ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟΥ FORUM για την ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ , του ΔΙΚΤΥΟΥ ΙΑΤΡΩΝ της INTERAMERICAN ( MEDISYSTEM ) , του ΔΙΚΤΥΟΥ της  ΈΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ( ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ , ALIANZ , ALICO Κ.Λ.Π. ) και άλλων.

Συμβάσεις με ταμεία και ιδιωτικές ασφάλειες . Δέχεται στο ιατρείο καθημερινά κατόπιν ραντεβού και δύναται να εκτελέσει επισκέψεις , νοσηλεία και ιατρικές πράξεις κατ' οίκον , σε όλη την Αττική , όλο το 24ωρο , 365 ημέρες το χρόνο ( συμπεριλαμβανομένων και των επίσημων αργιών ) , κατόπιν έγκυρης και έγκαιρης προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας του ενδιαφερομένου , στο κινητό του τηλέφωνο.


Διεύθυνση Θηβών 510, 131 23  Ίλιον
Τηλέφωνο 210 57.25.365
Κινητό τηλέφωνο 6936 67.87.77
Φαξ 210 57.25.365

docniccon@yahoo.com

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή από 17:30 έως 20:30.


Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά!

Παρακαλώ εισάγετε τον 5-ψήφιο κωδικό ασφαλείας:

Οι προσωπικές πληροφορίες θα συλλέγονται και θα χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Δήλωση προστασίας δεδομένων .